Dionysos Films

Dionysos Films on tuottaja Riina Hyytiän ja ohjaaja-käsikirjoittaja Johanna Vuoksenmaan vuonna 2008 perustama TV-draama- ja elokuvatuotantoihin keskittyvä itsenäinen tuotantoyhtiö. Sekä Hyytiällä että Vuoksenmaalla on yli 20 vuoden kokemus elokuva- ja TV-tuotantojen parissa. Yhtiössä työskentelee lisäksi linjatuottaja, junior-tuottaja, apulaistuottaja sekä tuotantokoordinaattori.

Dionysos Films tunnetaan suuren yleisön tavoittavista laadukkaista tuotannoista. Vuoksenmaan komedia ”21 tapaa pilata avioliitto” oli vuoden 2013 katsotuin kotimainen elokuva keräten yli 400.000 katsojaa elokuvateattereihin. Television puolella kaksi tuotantokautta ”Klikkaa mua” –TV-sarjaa oli todellinen yleisömenestys, joka myös voitti viisi Kultaista Venlaa. Sarjan remake-oikeudet on myyty Ruotsiin. Yrityksen kolmas pitkä teatterielokuva Viikossa aikuiseksi sai ensi-iltansa tammikuussa 2015.

Huippusuosittuun Tatu ja Patu -lastenkirjasarjaan perustuva kokoperheen elokuva Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu! saa ensi-iltansa lokakuussa 2016. Johanna Vuoksenmaan TV-sarjan Ex-onnelliset kuvaukset päättyvät maaliskuussa 2016.