Dionysos Films

Viikossa aikuiseksi

VIIKOSSA AIKUISEKSI Johanna Vuoksenmaan elokuva

ENSI-ILTA: 23.1.2015
OHJAUS JA KÄSIKIRJOITUS: Johanna Vuoksenmaa
TUOTANTO: Riina Hyytiä, Dionysos Films Oy www.dionysosfilms.fi
LEVITYS: Nordisk Film www.nordiskfilm.fi

ONLINE: Facebook www.facebook.com/viikossaaikuiseksi Twitter ja Instagram @aikuiseksi #Viikossa aikuiseksi

 

Johanna Vuoksenmaan komedia ihmisten kompuroivista yrityksistä kasvaa aikuisiksi.

 

Joukko toisilleen tuntemattomia miehiä ja naisia haluaa viettää toisenlaisen kesälomaviikon houkuttelevan oloisella aikuisten leirillä Turun saaristossa. Kun esittelyvideolla harjat hulmuten laukkaavat hevoset paljastuvatkin vain vapaan mielen symboleiksi ja leirin vetäjä karkaa koiransa synnytykseen, joutuvat leiriläiset etsimään kasvun aineksia itsestään ja toisistaan. Leiri saaressa ei ehkä täytä tuotelupausta ”elämän ihanimmasta viikosta”, mutta entisellään sieltä ei kukaan arkeensa palaa.

 

Elokuvan näyttelijät ovat suomalaisia eturivin näyttelijöitä; Minttu Mustakallio, Taneli Mäkelä, Iina Kuustonen, Essi Hellén, Jarkko Pajunen, Minna Koskela, Anna-Leena Sipilä, Jarkko Niemi, Eppu Salminen, Lauri Tanskanen.

 

Tervetuloa aikuisten ”seksittömälle ja päihteettömälle” aikuistumisleirille! Uusi elämäsi alkaa tästä!

 

juliste pieni

 

Tiiseri
https://www.youtube.com/watch?v=IS6aelC6i64

Traileri

https://www.youtube.com/watch?v=QZOFmkT3kwo