Dionysos Films

Klikkaa mua, 1. tuotantokausi

 

klikkaamua_0107mtv

 

12-osainen Klikkaa mua on komediallinen draamasarja eronneiden ja sinkkujen parinetsinnästä nettideittailun kiehtovassa maailmassa. Se kertoo keski-ikäisistä ihmisistä etsimässä elämänsä toista tarkoitusta.

Klikkaa mua on tarina ystävyydestä, joka parhaimmillaan täyttää perheyhteisön jättämän tyhjiön nykyihmisen elämässä ja toisen ihmisen kohtaamisen vaikeudesta, peloista ja epävarmuudesta aikuisena, kun rakkaus, elämä ja seksikin pitäisi osata jo. Ja nyt se pitäisi osata myös nettideittailun maailmassa!

Sarjan päähenkilö on Ella, 41v, jolla on kolme lasta kahden eri isän kanssa. Ella on sisustussuunnittelijan työssään niin kiireinen, ettei työltä ja perheeltään ehdi tutustua saati ihastua uusiin ihmisiin. Ystävänsä kehotuksesta hän luo oman nettideittiprofiilin ja alkaa tavata erilaisia samassa elämäntilanteessa olevia miehiä. Tarina vie Ellan ihastumaan, rakastumaan, pettymään ja ihmettelemään parisuhteen monimutkaisuutta ja elämän ihanuutta.

Ellaa näyttelee Minttu Mustakallio. Muissa rooleissa on mm. Minna Suuronen, Pirjo Lonka, Tuomas Rinta-Panttila, Krista Kosonen, Eppu Salminen, Leena Uotila, Antti Virmavirta, ja Tommi Korpela.

 

Klikkaa 2

Ella ja Kimmo

Ella matolla Marimekossa 2