Dionysos Films

Klikkaa mua, 2. tuotantokausi

klikkaamua_0107mtv

12-osainen Klikkaa mua on komediallinen draamasarja eronneiden ja sinkkujen parinetsinnästä nettideittailun kiehtovassa maailmassa. Se kertoo keski-ikäisistä ihmisistä etsimässä elämänsä toista tarkoitusta.

Klikkaa mua on tarina ystävyydestä, joka parhaimmillaan täyttää perheyhteisön jättämän tyhjiön nykyihmisen elämässä ja toisen ihmisen kohtaamisen vaikeudesta, peloista ja epävarmuudesta aikuisena, kun rakkaus, elämä ja seksikin pitäisi osata jo. Ja nyt se pitäisi osata myös nettideittailun maailmassa!

Sarjan päähenkilö on Ella, 40+, jolla on kolme lasta kahden eri isän kanssa. Ella on sisustussuunnittelijan työssään niin kiireinen, ettei työltä ja perheeltään ehdi tutustua saati ihastua uusiin ihmisiin. Ystävänsä kehotuksesta hän luo oman nettideittiprofiilin ja alkaa tavata erilaisia samassa elämäntilanteessa olevia miehiä. Tarina vie Ellan ihastumaan, rakastumaan, pettymään ja ihmettelemään parisuhteen monimutkaisuutta ja elämän ihanuutta.

Ellaa näyttelee Minttu Mustakallio. Muissa rooleissa on mm. Minna Suuronen, Pirjo Lonka, Tuomas Rinta-Panttila, Krista Kosonen, Petteri Summanen, Leena Uotila, Tommi Korpela ja Eero Ritala.

Sarja MTV:llä klo 21.00 torstaisin 13.3.2014 alkaen. Uusinnat AVA:lla tiistaisin.

12 x 43 min, komediallinen draamasarja

ohjaus ja käsikirjoitus Johanna Vuoksenmaa
tuottaja Riina Hyytiä
kuvaus Jan Nyman
leikkaus Antti Reikko
ääni Tuomas Klaavo ja Mikko Mäkelä
musiikki Janne Haavisto
lavastus Christer Andersson
puvustusNiina Pasanen
maskeeraus Hannele Herttua
tuotantopäällikkö Matti Kajander
linjatuottaja Leena Mäenpää-Bentley